Poziv k prijavam na mentorski in twinning program

V okviru projekta REG.Lab, ki je namenjen krepitvi obstoječih in na novo nastajajočih mrež ter praks izmenjav znanja in veščin na področju zahodnega Balkana, smo odprli poziv k prijavam na mentorski in twinning program.

Asociacija izvaja projekt REG.Lab v partnerstvu s še šestimi nevladnimi organizacijami iz zahodnega Balkana v okviru razpisa Projekti kulturnega sodelovanja na Zahodnem Balkanu Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo.

Preberite več

Asociacija partner v projektu REG.Lab

Z aprilom 2021 smo pričeli z izvajanjem projekta REG.Lab, ki je namenjen krepitvi obstoječih in na novo nastajajočih mrež ter praks izmenjav znanja in veščin na področju zahodnega Balkana. Projekt se izvaja v okviru razpisa Projekti kulturnega sodelovanja na Zahodnem Balkanu Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo.

Prijavitelj projekta je Kooperativa – regionalna platforma za kulturo, katere članica je tudi Asociacija. Kot partnerji na projektu smo vpeti v več aktivnosti znotraj projekta, ki ga predstavljamo v nadaljevanju.

Preberite več