Servis za samozaposlene vselej svež in uporaben

Foto: Nada Žgank@Bunker
Foto: Bunker – Nada Žgank

Kakovosten servis za samozaposlene ter druge delavce in delavke v kulturi omogoča, da z našo pomočjo hitreje naslovite vprašanja ter svojo ustvarjalno pot v večji meri posvetite ustvarjanju. Med osrednjimi cilji Asociacije je namreč članicam in samostojnim delavkam v neodvisni kulturi nuditi kakovostne in aktualne odgovore na vprašanja administrativne, zakonske, računovodske in druge narave .

Servis je ena izmed osrednjih dejavnosti Asociacije, ki je namenjena pomoči članom in članicam za vse vrste vprašanja, s katerimi se soočajo v svojem delovanju. Tako smo tekom preteklih let razširili bazo pogostih vprašanj na različne teme, ki se tičejo področja samozaposlitve, in v njem ponujamo že skoraj šestdeset različnih vsebinskih prispevkov.

Prispevke redno obnavljamo, v letošnjem letu pa smo se odločili za še nekoliko bolj izdatno posodobitev obstoječih vsebin.

V prvem sklopu posodobitve smo za vas prenovili spodnje vsebine:

Vabljeni, da v naši bazi zbranih vsebin poiščete odgovor na vaše vprašanje. V primeru, da ne najdete odgovora, pa nam lahko pišite na info@asociacija.si ali pa nas pokličite na 051/ 773 611.

Deli