Razpis za delovno mesto v Asociaciji

Asociacija vabi k sodelovanju novega sodelavca_ko za določen čas od 1. 11. 2023 do 31. 4. 2024 z dvomesečno preizkusno dobo.

Delovne naloge:
– delo na evropskih, nacionalnih in lokalnih projektih ter sodelovanje pri vseh aktivnostih društva,
– redno sodelovanje z upravnim odborom in drugimi organi društva pri sprejemanju odločitev, stiki z različnimi deležniki iz polja ustvarjalnosti, kulture ter civilne družbe,
– strokovno in organizacijsko sodelovanje pri raznovrstnih zagovorniških vsebinah in aktivnostih na evropski, nacionalni in lokalni ravni,
– delo, vezano na razvoj in upravljanje Certifikata Kulturno podjetje;
– odnosi z javnostmi (posodabljanje spletnih strani organizacije, sodelovanje pri glasilu Kulturosfera, komunikacija z novinarji ipd.)
– sodelovanje pri upravljanju s članstvom,
– izvajanje servisa za administrativna vprašanja samozaposlenih v kulturi in kreativnih industrijah, in sicer s področij, kot so socialne pravice, zdravstveni sistem, davčni obračuni, vodenje računov, pridobivanje ustreznega statusa samozaposlenih v kulturi, osnove razpisnih postopkov itn.

Pričakovana znanja, kompetence in izkušnje:
– napredno poznavanje področja kulturnih politik (s poudarkom na NVO sektorju v kulturi) in civilnega dialoga,
– izkušnje z vsemi fazami projektnega dela,
– poznavanje orodji WordPress, Facebook in Mailchimp,
– izkušnje s svetovanjem in mentoriranjem,
– sposobnost naprednega uradnega, formalnega komuniciranja (pisno in ustno),
– sposobnost javnega nastopanja;
– odlično poznavanje slovenskega in angleškega jezika,
– sposobnost zahtevne večopravilnosti in dela pod pritiskom kratkih rokov,
– natančnost,
– usmerjenost k iskanju rešitev,
– prilagodljivost in sposobnost za delo v skupini,
– visoka stopnja samoiniciativnosti,
– fleksibilnost v intenzivnejših projektnih obdobjih.

Ponujamo:
– zaposlitev za polni delovni čas (40 ur na teden) od 1. 11. 2023 do 31. 4. 2024 (s dvomesečno preizkusno dobo in možnostjo podaljšanja),
– sodelovanje s strokovnim in delovno motiviranim timom,
– dinamično delovno okolje v centru Ljubljane, zaposlitev pa lahko vključuje tudi delo od doma, na terenu po Sloveniji in v tujini,
– sodelovanje pri raznovrstnih aktivnostih, katerih cilj je izboljšati delovne in življenjske pogoje ustvarjalcev ter vzpostaviti bolj vzpodbudno okolje za delo na področju kulture in umetnosti.

Strokovnega_o sodelavca_ko se bo zaposlilo tudi z namenom, da se ga_jo usposobi za samostojno vodenje posameznih segmentov organizacije, zato so zaželene tudi vodstvene izkušnje, znanje in kompetence.

Prijavo, ki naj vsebuje kratko (največ 1 stran dolgo) motivacijsko pismo, v katerem se osredotočite na nevladni kulturni sektor pri nas, ter življenjepis, ki jasno izkazujeta vašo primernost za opisano delovno mesto, pošljite na e-naslov info@asociacija.si do vključno 20. oktobra 2023.

Več informacij in pojasnila na info@asociacija.si ali 051 773 611.

Deli