Administrativni SOS telefon za KKS

Ilustracija @AsjaTrost

Asociacija bo v okviru projekta KKI: Podpore za razvoj ni nikoli dovolj!, ki ga izvaja v partnerstvu s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo, omogočila ponovno kontinuirano servisno podporo telefonske pomoči.

S projektom bomo letošnji izobraževalni in podporno svetovalni program okrepili z dodatnimi termini za telefonsko svetovanje vsak delovni torek.

Projekt  KKI: Podpore za razvoj ni nikoli dovolj! bo zajemal izvedbo dveh novih delavnic in dveh aktualnih video pogovorov z najatraktivnejšimi temami za sektor s področja administracije, trženja, komuniciranja ipd. Ker pa vemo, da se pri aplikaciji zakonodaje na specifične individualne okoliščine pogosto pojavljajo težave, smo v letošnjo izvedbo podpornih storitev vključili tudi telefonsko svetovanje za splošna administrativna vprašanja.

Med januarjem in junija vam bomo v Asociaciji, v času svetovalnega termina, na voljo za razreševanje tovrstnih vprašanj.

Pokličete nas lahko vsak delovni torek med 9. in 14. uro na 01/43 41 244 ali na 051/ 773 611.

Društvo Asociacija, ki deluje kot mreža nevladnih organizacij in samozaposlenih v kulturi, podaja mnenja z različnih področij, a poudarjamo, da se svetovanje izvaja na peer-to-peer ravni. Zbiramo informacije in obdelujemo vprašanja ter skozi široko mrežo članov in članic iščemo najustreznejše odgovore. Nismo institucija, pristojna za uradno interpretiranje ali strokovnjaki za razreševanje specifičnih okoliščin posameznikov in posameznic. V okviru projekta in telefonskega svetovanj lahko ponudimo predvsem odgovore na vprašanja bolj splošne narave, za razreševanje specifik vezanih na osebne in druge specifične okoliščine pa vam svetujemo, da se raje obrnete na pristojne inštitucije (FURS, ministrstva, inšpekcijske službe itd.) ali vprašanje zastavite strokovnjaku ali strokovnjakinji s področja (npr. pravna in računovodska vprašanja).

Predno nas pokličete, vas vabimo, da skušate odgovor poiskati v našem arhivu servisnih prispevkov na spletni strani Asociacije, ki je razdeljen na prispevke vezane na vprašanja samozaposlenih in prispevke vezane na vprašanja NVO.

Svetovalni termin se bo izvajal izključno ob torkih med 9. in 14. uro, zato prosimo, da nas glede servisnih vprašanj kličete v navedenem času.

Pred uporabo servisnih storitev vas pozivamo, da se seznanite s pogoji uporabe servisa društva Asociacija, ki so dostopni na tej povezavi.

*Projekt KKI: Podpore za razvoj ni nikoli dovolj! je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Deli