Video pogovor: Komunikacijski tipi – vzrok za uspeh ali neuspeh

Video @Tea Grahek Lebar

Društvo Asociacija je v sodelovanju s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje v sklopu projekta Izobraževalne delavnice: Krepitev KKI pripravilo video pogovor na temo Komunikacijski tipi – vzrok za uspeh ali neuspeh.

Predstavljeni so bili ključni vidiki uspešne komunikacije in izboljšave le-te. 

V sklopu projekta bomo z izbranimi mentoricami skozi video pogovore naslovili najpogostejša vprašanja, ki se pojavljajo o določeni temi. V tokratnem video pogovoru so bili v fokusu komunikacijski tipi, kako prepoznati svoje komunikacijske vzorce in kako nastaviti pot za razvoj svojih komunikacijskih sposobnosti.

Video pogovor služi kot predstavitev osnov komunikacijskih vzorcev za ustvarjalke. Posamezne vsebine so bile podrobneje naslovljene na izvedeni delavnici, ki jo bomo skušali v prihodnje še ponoviti. Da ne zamudite naših delavnic, redno spremljajte spletno stran Asociacije in FB.  

Projekt Izobraževalne delavnice: Krepitev kulturnega in kreativnega sektorja je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

* V besedilu uporabljeni in zapisani izrazi v slovnični obliki za ženski spol se uporabljajo kot nevtralni za vse spole.

Deli