Video pogovor: Opredelitev vrednosti poslovne ideje za izdelke in storitve

Video @Tea Grahek Lebar

Društvo Asociacija je v sodelovanju s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje v sklopu projekta Izobraževalne delavnice: Krepitev KKI pripravilo video pogovor na temo Opredelitev vrednosti poslovne ideje za izdelke in storitve

Pogledali smo, kaj vrednost produkta zares pomeni, kako jo zasnovati in kako jo predstaviti potencialnim kupcem. 

V sklopu projekta bomo z izbranimi mentoricami skozi video pogovore naslovili najpogostejša vprašanja, ki se pojavljajo o določeni temi. V tokratnem video pogovoru smo pogledali, kaj je vrednost nekega izdelka in storitve, kako jo določiti glede na ciljno skupino in kako jo komunicirati, da bo ta prepoznana. 

Video pogovor služi kot uvod za opredelitev vrednosti izdelka ali storitve za ustvarjalke. Posamezne vsebine so bile podrobneje naslovljene na izvedeni delavnici, ki jo bomo skušali v prihodnje še ponoviti. Da ne zamudite naših delavnic, redno spremljajte spletno stran Asociacije in FB.  

Projekt Izobraževalne delavnice: Krepitev kulturnega in kreativnega sektorja je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Slika, ki vsebuje besede besedilo

Opis je samodejno ustvarjen

* V besedilu uporabljeni in zapisani izrazi v slovnični obliki za ženski spol se uporabljajo kot nevtralni za vse spole.

Deli