Delavnica: Pogajanja v poslovnem svetu in oblikovanje končne cene produkta

Društvo Asociacija v sodelovanju s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje vabi na delavnico  Pogajanja v poslovnem svetu in oblikovanje končne cene produkta.

Ustvarjalke* v kulturi in kreativnih industrijah morajo za svoje produkte in storitve definirati tudi ceno, ob tem pa se v procesu prodaje pogosto znajdejo v pogajalski situaciji. Pogajanja so del našega vsakdana in so še kako pomembna v poslovnem, političnem in športnem svetu. Dobra pogajalka lahko veliko doprinese k doseganju zastavljenih ciljev, ki so ključni za nadaljnji razvoj, moč, vpliv in tudi korist posameznice, skupine ali družbe.

Predavateljica bo na delavnici predstavila ključne korake v pogajanjih, da boste lahko postale dobre pogajalke. Uspeh v pogajanjih ni samoumeven, saj se je treba na pogajanja dobro pripraviti, poznati tudi svoje pomanjkljivosti in ovire, dobro razumeti pogajalko na drugi strani, osvojiti veščino učinkovite in argumentirane komunikacije, dobro poslušati itd. ter  pripeljati proces do končnega dogovora, ki se odslikava tudi v izvedbi. 

Zaradi ukrepov za zajezitev širjenja korona virusa smo delavnico preoblikovale v spletno različico. Število prijav na delavnico je omejeno na 18 oseb, potrebno pa se je tudi prijaviti, kar storite tako, da pošljete e-mail na marusa.golob@asociacija.si, v katerem jasno zapišite, na katero delavnico se prijavljate.  Dostop do spletne delavnice bodo prijavljene prejele naknadno po elektronski pošti.

TERMIN: 10. december 2020, 11:00-13:00

POVEZAVA: Dostop do spletne delavnice bodo prijavljene prejele naknadno po elektronski pošti.

TRAJANJE: Dve uri

KOTIZACIJA: Udeležba na delavnici je brezplačna.

ROK PRIJAVE: Prijavite se najkasneje do 05. decembra na naslov marusa.golob@asociacija.si, kjer jasno zapišite tudi katere delavnice izmed treh se želite udeležiti.

PREDAVATELJICA:  Mag. Mojca Jović, spec. men. poslovanja je svoje 25-letne poslovne izkušnje nabirala na različnih delovnih mestih. Podkrepila jih je tudi z izobraževanju na Harvard Law School in zasebnih šolah v različnih delih sveta: Amerika, Slovenija, Švica itd. Mojca je certificirana pogajalka, coach, ki izvaja poslovni in osebni coaching, ki pripravlja klientke na pogajanja ali jih vodi samostojno. S pogajanji se ukvarja že 24 let. Izkušnje ima tako v slovenskem kot tudi mednarodnem trgu.

Vabljene!

Projekt Obveznosti, možnosti in priložnosti za ustvarjalce je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

* V besedilu uporabljeni in zapisani izrazi v slovnični obliki za ženski spol se uporabljajo kot nevtralni za vse spole.

Deli