Razpisne priložnosti (september 2021)

Foto: Amadeja Smrekar@TAM-TAM

Na domačem razpisnem polju prihaja za nevladne organizacije ključni štiriletni programski razpis na Ministrstvu za kulturo.

Zbrali smo tudi nekaj drugih rezidenčnih in razpisnih priložnosti doma in na tujem.

Domači razpisi
Ministrstvo za kulturo je objavilo štiriletni programski razpis za vizualne, intermedijske, glasbene in uprizoritvene umetnosti. Rok prijave je 11. oktober. Več informacij.

Do 20. septembra so odprte prijave za razstavljanje v Layerjeva hiša s področja likovnih, večmedijskih, oblikovalskih in drugih umetniških ter ustvarjalnih praks. Več informacij.

Tuji razpisi
Do 14. septembra se lahko prijavite na razpis Evropske kulturne fundacije, ki v okviru Sklada za kulturo solidarnosti sofinancira projekte, ki v času krize zaradi epidemije koronavirusa prispevajo k solidarnosti in medsebojni podpori. Več informacij.

Do 12. septembra se lahko prijavite na program Artist-in-Residence v dunajski Muzejski četrti. Rezidence so namenjene umetnikom, kuratorjem in teoretikom iz Hrvaške, Češke, Madžarske, Romunije, Slovaške in Slovenije, ki delajo na področju sodobne vizualne umetnosti. Več informacij.

Deli