Video pogovor: Razpisne priložnosti s področja KKI

Video @Tea Grahek Lebar

Društvo Asociacija je v sodelovanju s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje v sklopu projekta Izobraževalne delavnice: Krepitev KKI pripravilo video pogovor s Tomažem Zaniukom  na temo razpisnih priložnosti za kulturni in kreativni sektor.

Pogovarjali smo se o tem, kaj so razpisni mehanizmi, kje najdemo informacije o njih in na kaj moramo biti pozorni, ko se odločimo za prijavo.

V sklopu projekta bomo z izbranimi mentorji* skozi video pogovore naslovili najpogostejša vprašanja, ki se pojavljajo o določeni temi. S Tomažem Zaniukom smo spregovorili o tem kaj so razpisi, zakaj je v njih smiselno iskati priložnosti za področje kulturnih in kreativnih industrij, kdo so razpisovalci in na kaj je potrebno biti ob prijavi še posebej pozoren.

Video pogovor služi kot predstavitev osnov pristopanja razpisnim mehanizmom. Posamezne vsebine so bile podrobnejše naslovljene na izvedeni delavnici, ki jo bomo v prihodnje  skušali še ponoviti. Da jo ne zamudite, redno spremljajte spletno stran Asociacije in FB

Projekt Izobraževalne delavnice: Krepitev kulturnega in kreativnega sektorja je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

* V besedilu uporabljeni in zapisani izrazi v slovnični obliki za moški spol se uporabljajo kot nevtralni za vse spole.