Javno povabilo za individualna svetovanja

Ilustracija @AsjaTrost

Asociacija v okviru projekta Izobraževalne delavnice: Krepitev kulturnega in kreativnega sektorja, ki ga izvaja v partnerstvu s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo, objavlja povabilo k prijavi na »izobraževalni paket«, v okviru katerega bodo posamezniki in posameznice pridobile možnost za individualno svetovanje mentorjev na projektu.

V preteklosti smo zaznali, da imajo mnogi udeleženci in udeleženke po delavnici še številna osebno specifična vprašanja z različnimi nivoji predznanja. V projektu smo zato predvideli možnost dostopa do individualnih svetovanj za aktivirane posameznike, ki želijo dodatno izostriti znanje in veščine v kontekstu svoje ustvarjalne delavnosti in poslovne realizacije le te.

Med marcem in junijem se bo v okviru projekta Izobraževalne delavnice: Krepitev kulturnega in kreativnega sektorja zvrstilo naslednjih sedem delavnic:

1.) Onkraj klasične promocije: PR za ustvarjalce s področja KKS (Tjaša Pureber)
2.) Računovodstvo in davki za ustvarjalce s področja kulture (dr. Urh Vele)
3.) Povezovanje kulture in gospodarstva (mag. Urška Jež)
4.) Avtorske pravice za akterje na področju KKI (odvetnica mag. Urša Chitrikar)
5.) Razpisne priložnosti s področja KKI (Tomaž Zaniuk)
6.) Komunikacijski tipi – vzrok za uspeh ali neuspeh (mag. Mojca Jovič)
7.) Opredelitev vrednosti poslovne ideje za izdelke in storitve (mag. Mojca Jovič)

Jeseni 2021 pa bodo mentorji in mentorice Tjaša Pureber, Urh Vele, Urška Jež, Urša Chitrikar, Tomaž Zaniuk in Mojca Jović izbranim posameznikom in posameznicam na voljo za enourna individualna svetovanja.

KAKO SE PRIJAVITI

Vabimo vas, da oddate prijavo za enouren individualen posvet z izbranimi mentorji in mentoricami, kateri priložite motivacijsko pismo (max 2000 znakov). V motivacijskem pismu jasno opredelite svoje področje delovanja, definirajte, katera izmed svetovalnih tem bi vas zanimala in zakaj (katera vprašanja bi želeli nasloviti dodatno). Pomembno je torej predvsem jasno opredeliti, zakaj menite, da potrebujete tudi individualna svetovanja ter kako bo prijava prispevala k cilju projekta in mreže Centra za kreativnost, to je k opolnomočenju oseb z dodatnim znanjem in veščinami.

POSTOPEK IZBORA

Prijaviteljice in prijavitelje z oddano prijavo in motivacijskim pismom bomo vpisali na prednostni seznam za udeležbo na delavnicah. Ob izpolnjenem kriteriju udeležbe na vsaj petih delavnicah in na podlagi poslanih motivacijskih pisem pa bomo petim prijavljenim omogočili prednostni dostop do dodatnih individualnih posvetov z mentoricami in mentorji. Prijavitelji oz. prijaviteljice bodo o izboru za možnost individualnih svetovanj obveščeni najkasneje do 30. 08. 2021.

ODDAJA PRIJAVE

Prijavo in motivacijsko pismo sprejemamo od 01. 03. 2021 do najkasneje 24. 03. 2021 na naslov marusa.golob@asociacija.si.

Pred uporabo servisnih storitev vas pozivamo, da se seznanite s pogoji uporabe servisa društva Asociacija, ki so dostopni na tej povezavi.

Projekt Izobraževalne delavnice: Krepitev kulturnega in kreativnega sektorja je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Deli