Video pogovor: Onkraj klasične promocije – PR za ustvarjalce s področja krepitve KKS

Video @Tea Grahek Lebar

Društvo Asociacija je v sodelovanju s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje v sklopu projekta Izobraževalne delavnice: Krepitev KKI pripravilo video pogovor s Tjašo Pureber na temo PR-a za ustvarjalce s področja KKS.

Pogovarjali smo se o tem, kako naj ustvarjalci* strateško pristopijo h komuniciranju z javnostmi.

V sklopu projekta bomo z izbranimi mentorji skozi video pogovore naslovili najpogostejša vprašanja, ki se pojavljajo o določeni temi. S Tjašo Pureber smo spregovorili o osnovnih zakonitosti, kako komuniciranje narediti čim bolj prijazno in učinkovito za ustvarjalce in njihova občinstva, kako izbrati najbolj primerne platforme in kako delovati čim bolj strateško.

Video pogovor služi kot predstavitev osnov področja komuniciranja z javnostmi za ustvarjalce. Podrobnejše so bile posamezne vsebine naslovljene na izvedeni delavnici, ki jih bomo skušali v prihodnje še ponoviti. Da jih ne zamudite, redno spremljajte spletno stran Asociacije in FB

Projekt Izobraževalne delavnice: Krepitev kulturnega in kreativnega sektorja je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Deli