Delavnica: Opredelitev vrednosti poslovne ideje za izdelke in storitve

Ilustracija @Asja Trost

Društvo Asociacija v sodelovanju s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje vabi na delavnico Opredelitev vrednosti poslovne ideje za izdelke in storitve.

Ustvarjalci* v kulturi in kreativnih industrijah morajo pogosto predstaviti vrednost svojih izdelkov potencialnim naročnikom oz. podjetjem ali organizacijam. Pri tem se pogosto dogaja, da želijo izpostaviti preveč prednosti, zaradi česar se izgubi fokus ključnih vrednosti, ki jih izdelek ima, ali pa da ne izpostavijo pravih vrednosti, ki jih izdelek ponuja, in tistega, kar naročnik pričakuje.

Predavateljica bo na delavnici predstavila korake določanja vrednosti izdelkov: na katera ključna vprašanja si moramo pri tem odgovoriti, kako pridobiti povratne informacije potencialnih kupcev, kako z manj predstavimo več itd. Kaj vas prepriča, da se odločite za nakup novega izdelka?  Delavnica bo usmerjena tudi v delo na konkretnih primerih.

Delavnica bo izvedena prek spleta in je omejena na 25 oseb. Na delavnico se lahko prijavite tako, da pošljete mail na marusa.golob@asociacija.si najkasneje do 07. maja.

TERMIN: 12. maj 2021, 13:00–15:00

POVEZAVA: Dostop do spletne delavnice bodo prijavljeni prejeli naknadno po elektronski pošti.

TRAJANJE: Dve uri

KOTIZACIJA: Udeležba na delavnici je brezplačna.

ROK PRIJAVE: Prijavite se najkasneje do 07. maja na naslov marusa.golob@asociacija.si

PREDAVATELJICA:  Mag. Mojca Jović, spec. men. poslovanja je svoje 25-letne poslovne izkušnje nabirala na različnih delovnih mestih. Podkrepila jih je tudi z izobraževanjem na Harvard Law School in na zasebnih šolah v različnih delih sveta: US, SLO, Švica itd. Predavateljica je tudi coach, ki izvaja poslovni in osebni coaching, kjer s klienti vsakodnevno rešuje in nadgrajuje komunikacijske veščine pri predstavitvi vizij, idej, argumentacij itd. Teoretiziranje ni njen način dela, konkretni primeri iz vsakodnevnega življenja in uspešni zaključki s pričakovanimi in želenimi rezultati so cilj, h kateremu stremi v svojem delu.

Delavnica Opredelitev vrednosti poslovne ideje za izdelke in storitve je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

* V besedilu uporabljeni in zapisani izrazi v slovnični obliki za moški spol se uporabljajo kot nevtralni za vse spole.

Deli