Razpisne priložnosti (november 2022)

Za vas smo izbrali nekaj zanimivih razpisnih priložnosti s področja nevladnih organizacij in samozaposlenih v kulturi.

Oglejte si vrsto domačih in tujih priložnosti za razvoj kulturnih projektov.

Domači razpisi

Javna agencija za knjigo RS je objavila javni poziv za izbor izvajalcev in sofinanciranje revijalnih programov za obdobje 2023–2025 (triletno sofinanciranje revijalnih programov). Namenjen je sofinanciranju kakovostnih revij za otroke, mladino in odrasle z nacionalnim dosegom (kulturne, literarne in humanistične revije ter revije, specializirane za različna področja umetnosti), ki bodo prispevale k raznovrstnosti revijalne produkcije in trga v Sloveniji. Rok za prijavo se izteče 19. 12. 2022. Več informacij

Ministrstvo za kulturo je objavilo javni razpis za izbor kulturnih projektov na področju intermedijskih umetnosti v letu 2023 (JPR-IMU-2023). Rok za oddajo dokumentacije je 12. 12. 2022. Več informacij

Ministrstvo za javno upravo je objavilo razpis za razvoj prostovoljskih organizacij namenjen za organizirano in kakovostno prostovoljsko delo ter za zagotovitev ustrezne usposobljenosti prostovoljcev so potrebne organizacije, ki prostovoljsko delo organizirajo in usmerjajo proces prostovoljstva ter usposobljeni mentorji in koordinatorji prostovoljstva. Prijave so odprte do 7. 12. 2022. Več informacij