Vabljeni na individualna svetovanja za ustvarjalce KKI

Ilustracija @AsjaTrost

V okviru projekta KKI: Podpore za razvoj ni nikoli dovolj, ki ga v društvu Asociacija izvajamo v koprodukciji s Centrom za kreativnost, vas vabimo, da se prijavite na individualna svetovanja, na katerih boste z našimi strokovnjaki in strokovnjakinjami lahko naslovili vaše specifične izzive na področjih, kot so davki in računovodstvo, razvoj blagovne znamke, poslovno načrtovanje, povezovanje z gospodarstvom in številnih drugih.

Prijave preko spletnega obrazca zbiramo do vključno 29. maja 2022, pri čemer bodo prednostno obravnavane prijave udeležencev in udeleženk, ki so se predhodno izobraževali na delavnicah za specifično področje, katerih specifični izzivi bodo jasno artikulirani, upoštevali pa bomo tudi rok prispetja prijave.

V okviru projekta ponujamo individualna svetovanja iz nabora izobraževalnih delavnic za kreativni in kulturni sektor, ki smo jih izvedli v preteklem ali letošnjem letu, in sicer:

1.) Onkraj klasične promocije: PR za ustvarjalce s področja KKI (Tjaša Pureber)
2.) Računovodstvo in davki za ustvarjalce s področja kulture (dr. Urh Vele)
3.) Povezovanje kulture in gospodarstva (mag. Urška Jež)
4.) Avtorske pravice za akterje na področju KKI (odvetnica mag. Urša Chitrakar)
5.) Razpisne priložnosti s področja KKI (Tomaž Zaniuk)
6.) Kako ustvariti relevantno in karizmatično blagovno znamko v času socialnih medijev? (Vladimir Mićković)
7.) Strateško planiranje ciljev za kreativce in freelancerje (Plan Like a Pro) (Blaž Branc)

Mentorji in mentorice Tjaša Pureber, Urh Vele, Urška Jež, Urša Chitrakar, Tomaž Zaniuk, Vladimir Mićković in Blaž Branc bodo izbranim posameznikom in posameznicam za enourna individualna svetovanja na voljo junija 2022.

Vabimo vas, da oddate prijavo za enouren individualen posvet z izbranimi mentorji in mentoricami. Število mest je omejeno.

Prijavite se tako, da izpolnite spletni obrazec Prijava na javno povabilo za individualna svetovanja, ki jo je potrebno oddati najkasneje do vključno 29. maja 2022. V primeru izbora boste prijavitelji obveščeni po elektronski pošti, ki jo boste oddali ob prijavi.

Vljudno vabljeni k prijavi.

Projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Deli