Razpisne priložnosti (oktober 2021)

Medtem, ko se za nevladne organizacije zaključuje rok za oddajo štiriletnega programskega razpisa, smo našli kar nekaj drugih razpisnih priložnosti za NVO in samozaposlene v kulturi.

V spodnji preglednici najdete podatke o domačih in tujih razpisih za sredstva ter rezidence.

Domači razpisi
Do porabe sredstev (najkasneje do 17. oktobra), je odprt poziv Mestne občine Ljubljana za sofinanciranje programov, ki so izbrani na evropskih razpisih Ustvarjalne Evrope (t.i. matching funds). Več informacij.

Do 25. oktobra je odprt poziv Center za kreativnost in bio 27, na katerem pozivajo k sodelovanju pri produkcijski platformi Supervernakularno. Vabijo lokalne oblikovalce ter interdisciplinarne kolektive. Več informacij.

Tuji razpisi
Do 15. oktobra je odprt poziv Goethe Instituta za vizualne umetnice in umetnike, k so osredotočeni na raziskave za podpore njihovim procesom. Več informacij.

Do 30. novembra je odprt poziv Leonardo Rebooted, ki cilja na inovativne rešitve prepleta znanosti in umetnosti. Več informacij.

AI4FUTURE do 15. novembra vabi umetnice in umetnike, ki jih zanima ustvarjanje umetniških projektov na temo umetne inteligence, da se prijavijo na njihovo štipendijo in rezidenco. Več informacij.

Deli