Razpisne priložnosti (junij 2019)

Foto: Nada Žgank@Bunker
Foto: Nada Žgank@Bunker

Pred poletnim premorom si oglejte še nekaj zanimivih razpisnih priložnosti za samostojne ustvarjalce ter nevladne organizacije v kulturi doma in na tujem.

Tokrat med razpisnimi priložnostmi izpostavljamo novo delovno mesto na Asociaciji ter pomemben razpis za profesionalizacijo nevladnih organizacij v kulturi.

Domači razpisi

Želite postati del mlade zagovorniške ekipe, ki se bori za pravice samozaposlenih v kulturi? Iščemo novo sodelavko ali sodelavca za delo v servisu za samozaposlene. Prijave sprejemamo do 12. junija. Več informacij.

Ne spreglejte razpisa Ministrstva za javno upravo za profesionalizacijo nevladnih organizacij in prostovoljstva. Odprt je do 8. julija, ponuja pa stimulacijo zaposlitve profesionalnih kadrov, tudi na področju kulture. Več informacij.

Domača priložnost za avdiovizualne producente. RTV Slovenija do 1. julija odkupuje filme o ženskah v gorništvu. Več informacij.

Studio za raziskavo umetnosti igre do 30. junija v svoje vrste vabi novega sodelavca ali sodelavko za delovno mesto producenta/organizatorja. Več informacij.

Tuji razpisi

INTK razpisuje plačano pripravništvo v marketingu na področju kulture. Več informacij.

Do 24. junija je odprt drugi krog prijav za individualno mobilnost kulturnic in kulturnikov i-Portunus. Več informacij.

Do 23. junija so odprte prijave za b-side festival v Veliki Britaniji. Prijave so odprte za umetnice_ke različnih žanrov. Več informacij. 

Deli