Video posvetovalnica: Koronavirus in ustvarjalci no.5

Video posvetovalnica: Koronavirus in ustvarjalci št. 5

Video posvetovalnica: Koronavirus in ustvarjalci št. 5Društvo Asociacija v sodelovanju s Center za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, vabi k udeležbi na video posvetovalnico z Juretom Novakom.V tokratni video posvetovalnici v četrtek, 14. maja, ob 17:00, na Facebook strani Asociacije, znova zbiramo vaša vprašanja glede pomoči samozaposlenim, predstavili pa bomo tudi nekaj novih odgovorov na Pogosta vprašanja na spletni strani Asociacije.Ob tem vas pozivamo, da nam lahko vnaprej pišete vprašanja na info@asociacija.si. V video odgovorih jih bomo naslovili vsa, ki bodo prispela na nabiralnik do 14. ure v sredo. Če bodo prispela kasneje, bomo na njih odgovorili v komentarjih oz. jim bomo uvrstili na seznam vprašanj, ki jih bomo naslovili v naslednjem tednu.TRAJANJE: 45 min.KOTIZACIJA: Udeležba na video konferenci je brezplačna.Jure Novak je avtor, režiser in performer. S (kulturnimi) politikami se ukvarja vsaj že desetletje, med drugim kot kolumnist, podpredsednik Društva gledaliških režiserjev, član komisij in dialoških skupin na Ministrstvu za kulturo in v okviru društva Asociacija.Vabljeni!Projekt Obveznosti, možnosti in priložnosti za ustvarjalce je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Objavil/a Društvo Asociacija dne Četrtek, 14. maj 2020

Društvo Asociacija v sodelovanju s Centrom za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, vabi k udeležbi na video posvetovalnico z Juretom Novakom.

V tokratni video posvetovalnici v četrtek, 14. maja, ob 17:00, na Facebook strani Asociacije, znova zbiramo vaša vprašanja glede pomoči samozaposlenim, predstavili pa bomo tudi nekaj novih odgovorov na Pogosta vprašanja na spletni strani Asociacije.

Ob tem vas pozivamo, da nam lahko vnaprej pišete vprašanja na info@asociacija.si. V video odgovorih jih bomo naslovili vsa, ki bodo prispela na nabiralnik do 14. ure v sredo. Če bodo prispela kasneje, bomo na njih odgovorili v komentarjih oz. jim bomo uvrstili na seznam vprašanj, ki jih bomo naslovili v naslednjem tednu.

TERMIN: včetrtek 14.05. , s pričetkom ob 17:00

POVEZAVA: Live stream bo objavljen na Facebook Asociaciji (https://www.facebook.com/drustvoasociacija/).

TRAJANJE: 45 min.

KOTIZACIJA: Udeležba na video konferenci je brezplačna.

PREDAVATELJ: Jure Novak je avtor, režiser in performer. S (kulturnimi) politikami se ukvarja vsaj že desetletje, med drugim kot kolumnist, podpredsednik Društva gledaliških režiserjev, član komisij in dialoških skupin na Ministrstvu za kulturo in v okviru društva Asociacija.

Vabljeni!

Projekt Obveznosti, možnosti in priložnosti za ustvarjalce je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Deli