Razpisne priložnosti (december 2019)

Konec leta prinaša kar nekaj rokov za domače razpise na občinski in državni ravni ter mednarodne priložnosti za financiranje.

V Kulturosferi se vsak mesec osredotočamo na priložnosti za samozaposlene in nevladne organizacije v kulturi.

Domači razpisi

Do 18. decembra je odprt razpis za izbor javnih kulturnih programov, ki jih bo do leta 2023 sofinancirala Mestna občina Ljubljana. Več informacij.

Ministrstvo za kulturo je objavilo dvoletni projektni razpis na področju uprizoritvenih umetnosti. Prijave so možne do 30. decembra. Več informacij.

Do 31. januarja so odprte prijave na razpis Mestne občine Maribor za kulturne projekte v letu 2020. Več informacij.

Do 23. decembra sta odprta razpisa za sofinanciranje javnih kulturnih programov za digitalizacijo in informacijsko dejavnost na področju uprizoritvenih in glasbenih umetnosti. Več informacij.

Tuji razpisi

Do 16. decembra so odprte prijave na umetniške rezidence v St. Petersburgu v Rusiji za kuratorje in umetnike. Več informacij.

Do 19. decembra so odprte prijave na Antifestival na Finskem, ki iščejo sodobne umetnike, ki se ukvarjajo s temo hrane. Več informacij.

Do 6. januarja je odprt poziv za Fabrico/Brighton festival, na katerem iščejo avtorje skulptur oziroma instalacij tako v galerijskem kot javnem prostoru. Več informacij.

South Georgia Heritage Trust in Friends of South Georgia Island do 12. januarja iščejo umetnike različnih disciplin, ki ustvarjajo na temo narave. Več informacij.

Deli