Obisk Dedka Mraza

Ilustracija: Tanja Komadina
Ilustracija: Tanja Komadina

Dedek Mraz bo obiskal otroke samozaposlenih in nevladnikov v kulturi! Bunker Ljubljana, Plesni Teater Ljubljana, Gledališče Glej in Asociacija v Stari mestni elektrarni (Slomškova 18) 18. decembra 2018 ob 17.00 ponovno pripravljamo obisk Dedka Mraza.

Da bomo obisk Dedka Mraza lažje pričakali, si bomo ogledali predstavo Gospa s klobukom, nato pa bodo otroci prejeli simbolična darila.

Gospa s klobukom je pripovedovalsko-animirana glasbena predstava (5+), v kateri so moči združili pripovedovalka Špela Frlic, animatorka ilustracij Andreja Goetz in glasbenik Andrej Fon. Nastala je po zgodbi pisateljice Maše Ogrizek o upokojeni šivilji Ljudmili, ki se nekega dne usede na svoj kovček mobil in se s papigo Aro Bello odpravi na razburljivo popotovanje. Na poti sreča kup zanimivih ljudi, mimogrede ujame tatu in na koncu prispe tudi na morje. »Življenje je piknik!« je Ljudmilina modrost, ki si jo velja zapomniti.

Dedek Mraz in škratje pomagači so polno zaposleni in že izgubljajo spanec, ker ne vedo, koliko otrok lahko pričakujejo, zato svoj prihod (imena + število otrok) do 17. decembra 2018 najavite na info@bunker.si ali na 051 269 906.

Ho, ho, ho!

Asociacija, Glej, PTL in Bunker

 

Deli