Razpis za delovno mesto v Asociaciji

Društvo Asociacija vabi k sodelovanju novega sodelavca/ko za delovno mesto STROKOVNI SODELAVEC_KA.

Delovne naloge:
– strokovno in organizacijsko sodelovanje pri raznovrstnih zagovorniških vsebinah in aktivnostih (priprava strokovnih gradiv, zapisnikov, poročil, komunikacija z različnimi deležniki na lokalni, nacionalni in EU ravni, načrtovanje in vodenje celotnega življenjskega cikla posameznih zagovorniških aktivnostih, organizacija in izpeljava različnih javnih in internih dogodkov, itn.),
– odnosi z javnostmi (posodabljanje spletnih strani organizacije, sodelovanje pri upravljanju s članstvom, ipd.),
– administrativna in organizacijska dela (sodelovanje pri poročanju o izvedbi ESS projekta financerjem in pri vodenju pisarne).
– asistiranje vodji strokovne službe društva pri različnih procesih in aktivnostih razvoja organizacije.

Pričakovana znanja, kompetence in izkušnje:
– napredno poznavanje področja kulturnih politik (s poudarkom na NVO sektorju v kulturi) in civilnega dialoga,
– izkušnje z vsemi fazami projektnega dela,
– poznavanje orodji WordPress, Facebook, Mailchimp in analitičnih orodji (Google Analytics, FB analitika, Mailchimp analitika),
– odlično poznavanje slovenskega jezika,
– znanje angleškega jezika,
– znanje uradnega komuniciranja,
– spodobnost zahtevnega multitaskinga,
– natančnost,
– prilagodljivost in sposobnost za delo v skupini,
– visoka stopnja samoiniciativnosti,
– fleksibilnost pri intenzivnejših projektnih obdobjih,
– hitra učljivost.

Ponujamo:
– zaposlitev za določen čas (od 26. novembra 2018 do 30. septembra 2019),
– sodelovanje pri raznovrstnih aktivnostih, katerih cilj je izboljšati delovne in življenjske pogoje ustvarjalcev ter vzpostaviti bolj vzpodbudno okolje za delo v polju kulture in umetnosti,
– dinamično delovno okolje v centru Ljubljane,
– sodelovanje z visoko strokovnim in delovno motiviranim timom,
– priložnost za dolgoročno sodelovanje.

***

Življenjepis, ki jasno dokazuje vašo primernost za opisano delovno mesto, pošljite na e-naslov info@asociacija.si do najkasneje 16. novembra 2018.

Po potrebi bomo z izbranimi kandidati oz. kandidatkami opravili razgovore in preverjanja.

Več informacij, pojasnila
Anela Bešo, strokovna vodja Asociacije