Razpisne priložnosti (februar 2021)

Foto@ŠKUC

V naboru februarskih razpisov v Kulturosferi ponovno iščemo priložnosti za dodatno financiranje samozaposlenih in nevladnih organizacij v kulturi.

Na spodnji povezavi lahko najdete različne rezidenčne in zaposlitvene priložnosti doma in v tujini.

Domači razpisi

Do 5. marca je odprt projektni razpis Mestne občina Maribor za nevladne organizacije in samozaposlene v kulturi. Več informacij.

Članica Asociacije Mesto žensk išče novo sodelavko za določen čas na področju administracije. Rok za prijavo je 9. februar. Več informacij.

Do 10. marca se lahko mladi vizualni umetniki in umetnice do 40. leta lahko prijavite na razpis za Nagrado skupine OHO. Več informacij.

Do 15. februarja RUK poziva k prijavi na razpis za koprodukcijo intermedijskih projektov, ki bodo izvedeni v tem in prihodnjem letu. Več informacij.

Do 26. februarja so odprte prijave na razpis za umetniške sodobne raziskovalne projekte, ki ga razpisuje platforma KonS. Več informacij.

Tuji razpisi

Do 10. februarja se lahko prijavite na razpis za kulturne centre, ki odražajo vrednote trajnostnega razvoja. Več informacij.

Do 15. februarja je odprt poziv Roots and Seeds XXI Biodiversity Crisis and Plant Resistance za rezidenco in produkcijo del iz polja trajnostnega razvoja in biodiverzitete. Več informacij.

LACMA Los Angeles County Museum of Art Art + Technology Lab do 25. februarja sprejema predloge za umetniška dela, ki se prvenstveno ukvarjajo z vprašanjem umetnosti in tehnologije. Vrednost projekta je do 50 tisoč dolarjev. Več informacij.

Do 1. marca so odprte prijave za umetnice in umetnike, ki v središče svojega raziskovanja postavljajo gozd in naravo. Več informacij.

Deli