Vabljeni na spletni dogodek Artist in focus na temo: “Karierna podpora”

Evropsko združenje neodvisnih uprizoritvenih umetnosti (EAIPA), katerega članica je tudi Asociacija, predsednica društva Inga Remeta pa v njem deluje kot podpredsednica, vabi na drugi dogodek v seriji spletnih dogodkov Artist In Focus.

V tokratnem sklopu spletnih predavanj, ki bodo potekala od novembra do maja, se bodo še posebej osredotočili na področje karierne dinamike in krepitve kariernih priložnosti. Serija je namenjena vsem, ki delujejo v polju neodvisnih uprizoritvenih umetnosti po vsej Evropi, lokalnim in nacionalnim odločevalcem, članicam mreže, medijem in zainteresirani javnosti.

Ustvarjanje trajnostne kariere na področju uprizoritvenih umetnosti je povezano z mnogimi izzivi. Naj gre za posebno zdravstveno oskrbo ali možnosti za razvoj kariere, so bile v nekaterih evropskih državah vzpostavljene nekatere strukture za podporo umetnikom v različnih vidikih njihove kariere. Predstavljeni bodo primeri najboljših praks, kjer boste imeli priložnost prisluhnili umetnikom in njihovim izkušnjam.

TERMIN: 14:00 – 16:00
KRAJ: Zoom
TRAJANJE: Dve uri

Srečanja bodo potekala v angleškem jeziku in so brezplačna Na njih se je potrebno predhodno prijaviti na tej povezavi, kjer spodaj kliknete na povezavo “BOOK” ob ustreznem terminu dogodka.

Vljudno vabljeni!

Zveza EAIPA je bila leta 2018 ustanovljena kot krovna organizacija združenj in interesnih skupin v Evropi, ki predstavljajo neodvisne uprizoritvene umetnosti na mednarodni in evropski ravni

Deli