Video pogovor: Strateško planiranje ciljev za kreativce in freelancerje (Plan Like a Pro)

Video @Špela Škulj

Asociacija je v sodelovanju s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje v sklopu projekta KKI: Podpore za razvoj ni nikoli dovolj! na temo strateškega planiranja pripravila video pogovor z Blažem Brancem, ustanoviteljem podjetja za podjetniško svetovanje in razvoj Baltazar consulting ter trenerjem s področja podjetništva in razvoja organizacij.

Na delavnici, okviru katere je nastal tudi video pogovor, smo se pogovarjali, kaj vse zaobjema pojem poslovno strateško načrtovanje, katero strategijo izbrati in kako osnovati ter zasledovati zastavljene cilje.

Video pogovor služi kot predstavitev osnov strateškega načrtovanja, ki lahko samostojnim ustvarjalkam in ustvarjalcem ter organizacijam, ki delujejo v okviru kulturno-kreativnih industrij služi kot vstopna točka do znanja in krepitve svojega poklicnega in poslovnega delovanja. Posamezne vsebine so bile podrobneje naslovljene na izvedeni delavnici, ki jo bomo v prihodnje skušali še ponoviti. Da jo ne zamudite, redno spremljajte spletno stran Asociacije in FB.

Projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Deli