Razpisi v kulturi (maj 2018)

Spremenljivka je število razpisov, konstanta pa, da Asociacija vsak mesec zbere vse pomembnejše domače razpise na področju kulture na enem mestu.

Ministrstvo za javno upravo je objavilo razpis, na katerem se bodo za subvencijo za zaposlitev lahko prijavile vse nevladne organizacije, ki stremijo k profesionalizaciji. Mestna občina Ljubljana je objavila razpis, s katerim na področju kulture zagotavlja prostore, aktualna pa sta tudi razpisa Slovenskega filmskega centra.

Do 10. maja se lahko prijavite na razpis Mestne občine Ljubljana (MOL), s katerim ugotavljajo potrebo za uporabo umetniških ateljejev ter prostorov za delovanje nevladnih organizacij. Več informacij.

Do 18. maja se lahko prijavite na razpis Slovenskega filmskega centra, s katerim bodo sofinancirali realizacijo celovečernih filmskih prvencev. Več informacij.

Filmske ustvarjalke in ustvarjalci se lahko do 21. maja prijavite na razpis Slovenskega filmskega centra, preko katerega bodo sofinancirali razvoj scenarija na področju slovenskega igranega, dokumentarnega in animiranega filma. Več informacij.

Ministrstvo za javno upravo ima do 18. junija odprt razpis za zaposlovanje v nevladnih organizacijah s katerim spodbuja profesionalizacijo nevladnega sektorja. To je pomembna priložnost tudi za kulturnice in kulturnike. Več informacij.

Deli