Razpisi v kulturi (oktober 2017)

Tokrat med domačimi razpisi izpostavljamo tri, ki jih objavljajo Služba Vlade RS, Slovenski filmski center in Kulturni dom Cerknica. Slednji so objavili tudi razpis za delovno mesto strokovnega sodelavca s področja tehnike.

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko 19. oktobra vabi na informativni dan glede tretjega razpisa programa Interreg CENTRAL EUROPE. Razpis je odprt tudi za nevladne organizacije, eno od prioritetnih področij so “kulturni viri”. Več informacij.

Slovenski filmski center je objavil razpis za sofinanciranje realizacije študijskih filmov in študijskih televizijskih del ter razpis za sofinanciranje realizacije slovenskih manjšinskih koprodukcijskih projektov. Oba razpisa imata rok za prijavo v začetku oktobra. Več informacij.

Kulturni dom Cerknica je objavil razpis za koprodukcijsko sodelovanje. Vse zainteresirane vabijo k prijavam. Več informacij. Poleg tega je Kulturni dom Cerknica objavil tudi razpis za prosto delovno mesto strokovnega sodelavca I. Zaželena so predvsem znanja s področja tonskega in svetlobnega tehničnega dela. Več informacij.

Deli