Priložnosti za izobraževanja in zaposlitve mladih

Vabimo vas na predstavitev priložnosti za dopolnilna izobraževanja in za zaposlitev mladih do 29 let v polju kulture in umetnosti preko Javnega razpisa v okviru izbora operacij “Pridobivanje dodatnih znanj za mlade na področju kulturnih dejavnosti v okviru JSKD”.

Cilj razpisa je vključiti več kot 270 mladih v različne načine izobraževanja, ki bodo imeli možnosti neposrednega prehoda na trg dela na osnovi subvencije za zaposlitev.

Predmet razpisa je:

– vključitev brezposelnih mladih oseb do vključno 29. leta v različna dopolnilna izobraževanja na področju kulturnih dejavnosti z namenom izboljšanja dostopa do čim prejšnje in kakovostnejše zaposlitve na področju kulture, razpis si  lahko ogledate tukaj.

– izbor ponudb delodajalcev za izvedbo projekta v okviru programa vključevanja brezposelnih mladih oseb do vključno 29. leta v subvencionirano zaposlitev za delo na področju kulturnih dejavnosti za obdobje najmanj 9 mesecev, razpis si lahko ogledate tukaj.

TERMIN: Sreda, 7. december 2016 ob 17.15

KRAJ: Rektorat Univerze v Ljubljani – dvorana Ivana Hribarja, Kongresni trg 2, 1000 Ljubljana

ŠTEVILO UDELEŽENCEV: neomejeno

PRIJAVA na e-naslov: sabina.znidarsic-zagar@uni-lj.si do 7. 12. 2016!

Predstavitev bosta vodila Igor Teršar, direktor Javnega sklada za kulturne dejavnosti – JSKD in Anela Bešo, strokovna vodja Asociacije, društva nevladnih organizacij in samostojnih ustvarjalcev na področju kulture in umetnosti.

Deli