Še nekaj prostih mest za čezregionalna mentorstva

Društvo Asociacija vas v sodelovanju s partnerji iz Kooperative, regionalne platforme za kulturo vabi, da razširite svoje znanje in veščine, ki so potrebni za uspešno uresničitev domačih in čeznacionalnih programov (digitalna orodja, razvoj občinstev, tehnična produkcija, inovativni modeli vodenja, napredno mednarodno programsko snovanje itd.). V mentorskem programu, ki je del s strani Kreativne Evrope podprtega projekta REG.Lab, svoja znanja in veščine predajajo tudi slovenski mentorji Inga Remeta, Tjaša Pureber, Nataša Zavolovšek in Klemen Kristan.

Program mentorstva se osredotoča na odnos med izbranim mentorjem in mentorirancem ter prenos znanja in veščin, ki so ga umetniki, kulturni delavci in programski vodje, vključeni v mrežo Kooperativa, pridobili skozi dolgoletno prakso. Program ponuja praktično usposabljanje, ki ga sektor potrebuje. Združuje peer-to-peer izmenjavo izkušenj in veščin s strokovnim znanjem.

Kdo in kako lahko sodeluje?

Še več informacij o programu mentorstva, pogojih prijave ter prijavnem procesu izveste na tej povezavi, kjer se lahko seznanite tudi z naborom strokovnjakov iz regije, ki so mentorji v programu.

Kako se prijavite?

Sledite povezavi in se prijavite preko spletnega obrazca.

Rok za prijavo: 8. oktober 2021.

Imate še vprašanja?

Pišite nam na platforma.kooperativa@gmail.com.