Video posvetovalnica: Koronavirus in ustvarjalci no.2

Društvo Asociacija v sodelovanju s Centrom za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, vabi k udeležbi na video posvetovalnico z Juretom Novakom.

VIDEO POSVETOVALNICA KORONA IN USTVARJALCI

VIDEO POSVETOVALNICA KORONA IN USTVARJALCIPo ogledu videa nam lahko v živo zastavljate vprašanja v komentarje pod njim. Društvo Asociacija v sodelovanju s Center za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje MAO Slovenija vabi k udeležbi na video posvetovalnico z Juretom Novakom.V okviru projekta Obveznosti, možnosti in priložnosti želimo nasloviti tudi aktualne zakonodajne spremembe, ki jih vlada sprejema za namen omilitve posledic epidemije COVID-19. V video posvetovalnici, ki bo potekala vsak četrtek, bomo predstavili nekatere zadnje pridobljene odgovore na najbolj pogosta vprašanja ustvarjalk in ustvarjalcev, seveda pa bomo odgovarjali tudi na nova vprašanja oziroma skušali do naslednjega srečanja s pomočjo pravnikov in institucij poiskati pravi odgovor.V drugi video posvetovalnici, ki bo potekala v četrtek 23. aprila ob 17:00 na Facebook kanalu, se bomo posvetili pogostim vprašanjem samozaposlenih v času korone. Jure Novak je avtor, režiser in performer. S (kulturnimi) politikami se ukvarja vsaj že desetletje, med drugim kot kolumnist, podpredsednik Društva gledaliških režiserjev, član komisij in dialoških skupin na Ministrstvu za kulturo in v okviru društva Asociacija.Vabljeni!Projekt Obveznosti, možnosti in priložnosti za ustvarjalce je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Objavil/a Društvo Asociacija dne Četrtek, 23. april 2020

Posvetili se bomo novim informacijam, ki smo jih od pristojnih institucij pridobili v zadnjem tednu in nekaterim drugim pogostim vprašanjem ustvarjalk in ustvarjalcev s katerimi se obračate na nas. Ob tem vas pozivamo, da nam še naprej lahko pišete na info@asociacija.si.

TERMIN: 23. april 2020, s pričetkom ob 17:00

POVEZAVA: Live stream bo objavljen na Facebook Asociaciji (https://www.facebook.com/drustvoasociacija/).

TRAJANJE: 45 min.

KOTIZACIJA: Udeležba na video konferenci je brezplačna.

PREDAVATELJ: Jure Novak je avtor, režiser in performer. S (kulturnimi) politikami se ukvarja vsaj že desetletje, med drugim kot kolumnist, podpredsednik Društva gledaliških režiserjev, član komisij in dialoških skupin na Ministrstvu za kulturo in v okviru društva Asociacija.

Vabljeni!