Razpisi v kulturi (januar 2018)

Tokratna rubrika domačih razpisov je obarvana nekoliko bolj mednarodno, saj ameriško veleposlaništvo razpisuje kar dva razpisa za neodvisne producente.

Za vse, ki ustvarjate v Mariboru, pa vsekakor ne smete prezreti projektnega razpisa za nevladne organizacije.

Do 15. januarja je odprt razpis za projekte nevladnih organizacij in samozaposlenih v Mestni občini Maribor. V upoštev pridejo področja uprizoritvene, glasbene, vizualne in intermedijske umetnosti ter knjiga, kulturna dediščina, film in avdiovizualne dejavnosti. Več informacij

Do 1. marca se lahko nevladne organizacije prijavite na razpis ameriškega veleposlaništva za leto 2018, ki podpira projekte, ki razvijajo nevladni sektor v Sloveniji. Razpisanih je več prednostnih področji. Več informacij

Nevladne organizacije s področja kulture, pozor, do 1. marca se lahko prijavite na razpis ameriškega veleposlaništva za projekte, ki podpirajo kulturno izmenjavo med ZDA in Slovenijo. Več informacij

Nevladne organizacije, ki organizirajo filmske festivale, se lahko do 22. januarja prijavijo na sofinanciranje za edicije v letošnjem in prihodnjih dveh letih. Poudarek je na filmski vzgoji. Več informacij