Video pogovor: Kako ustvariti relevantno in karizmatično blagovno znamko v času socialnih medijev?

Video @Špela Škulj

Asociacija je v sodelovanju s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje v sklopu projekta KKI: Podpore za razvoj ni nikoli dovolj pripravilo video pogovor z Vladimirjem Mićkovićem, ki trenutno najbolj aktivno deluje kot soustanovitelj in vodja blagovne znamke slovenskega podjetja Juicy Marbles, na temo ustvarjanja blagovnih znamk v času socialnih medijev.

Na delavnici, ki jo je Vladimir Mićković izvedel v okviru projekta in v sklopu katere je nastal tudi video, smo se pogovarjali o sveži filozofiji blagovnih znamk, kako jo postaviti iz nič ter kako se lahko blagovne znamke vključijo v kulturo in prispevajo k dobrobiti družbe.

Video pogovor služi kot predstavitev osnov kreiranja relevantnih blagovnih znamk. Posamezne vsebine so bile podrobneje naslovljene na izvedeni delavnici, ki jo bomo v prihodnje  skušali še ponoviti. Da jo ne zamudite, redno spremljajte spletno stran Asociacije in FB.

Projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Deli