Anketa o komuniciranju Asociacije za leto 2019

Foto: @Asociacija
Asociacija po različnih kanalih obvešča o najnovejšem dogajanju na področju kulturne politike, še posebej pa glede sprememb, ki vplivajo na nevladne organizacije v kulturi in samozaposlene. Zagovorništvo je sestavljeno iz različnih dejavnikov, pri čemer je komuniciranje zagotovo eden njegovih pomembnejših elementov. Obveščanje o odprtih vprašanjih, informiranje zainteresirane in strokovne javnosti o potencialnih rešitvah in o potekajočih dejavnostih je velikega pomena, da na koncu do željenih sprememb tudi dejansko pride.

Asociacija zavoljo navedenega vsako leto izvede anketo o načinih izvajanja komunikacijskih aktivnosti, ki nato služi kot podlaga za izboljševanje našega delovanja. Anketo o komuniciranju izvajamo periodično že vrsto let, kar nam omogoča tudi dolgoročnejše sledenje mnenja o kakovosti naših komunikacijskih aktivnosti, vsebin in rabe komunikacijskih orodij.

Ker si želimo, da bi naše vsebine in komunikacijska orodja še bolj približali vašim potrebam, vas vabimo, da izpolnite kratko anketo, ki je dostopna na spletni platformi 1KA, z izpolnjevanjem pa lahko pričnete s klikom na to povezavo.

Anketo je možno izpolniti do 1. septembra 2019.

Zahvaljujemo se vam za vaš čas in sodelovanje.