Razpisi v kulturi (februar 2018)

Tudi v februarju smo zbrali nabor domačih razpisnih priložnosti za nevladni sektor in samozaposlene v kulturi.

Radiotelevizija Slovenija ima odprta razpisa na področju filma, zavod P.A.R.A.S.I.T.E. razpisuje Nagrado skupine OHO 2018, ŠKUC vabi k sodelovanju na različnih področjih delovanja, Photon pa išče novega sodelavca za pomoč pri organizaciji programa.

Do 15. marca se lahko prijavite na javni razpis Zavoda P.A.R.A.S.I.T.E. za Nagrado skupine OHO 2018 – osrednjo neodvisno nagrado za mlade vizualne umetnice in umetnike v Sloveniji do 40. leta starosti. Več informacij.

Do 31. marca se lahko izvajalci kulturno-umetnostnih delavnic za otroke, glasbeniki in uprizoritveniki prijavite na javno povabilo ŠKUC-a k sodelovanju na različnih področjih delovanja. Več informacij.

Photon išče novega sodelavca ali sodelavko za pomoč pri organizaciji programa. Prednost imajo samozaposleni v kulturi. Prijave zbirajo do 10. februarja. Več informacij.

Neodvisni filmski producenti se lahko do 19. februarja prijavijo na razpis za koprodukcijsko sodelovanje RTV Slovenija pri izdelavi filmov za kinematografe. V upoštev pridejo celovečerni dokumentarni, igrani in animirani filmi ter kratki animirani filmi za odrasle in za otroke. Več informacij.

Filmarji se lahko do 12. februarja prijavijo tudi na razpis RTV Slovenija za odkup dokumentarnih filmov neodvisnih producentov. Več informacij.

Deli