Vabilo na delavnico o sodelovanju producentov v kulturi in gospodarstva “Trženje poslanstva”

Društvo Asociacija vas v torek, 25. avgusta 2015, med 11:30 in 15:30 v prostorih Galerije Kapelica (Kersnikova 4, 1000 Ljubljana) vabimo na praktično delavnico za producente v kulturi (NVO, javni zavodi, samozaposleni itn.) o sodelovanju z gospodarstvom kot potencial za trajnejše in stabilnejše delovanje kulturnih producentov.

Delavnica bo iz praktičnega vidika naslovila izzive zasebnega vlaganja v kulturi: kako nagovoriti podjetja v obojestransko zadovoljstvo in korist, torej na način, da poslanstva producentov v kulturi ne bodo ogrožena, temveč da bo njihova vizija obogatena z dodatnimi viri financiranja, z večanjem števila in raznolikosti publike, prepoznanosti programov producentov v kulturi, itn.

Pogovarjali se bomo o tem, kako se pripraviti in sodelovati na in v dialogu s partnerji iz gospodarstva ter uresničiti zastavljene cilje tovrstnega sodelovanja ter kako prepričati gospodarstvo v pomembnost našega poslanstva. In še veliko več.

Delavnica bo usmerjena v praktičen razvoj strategij za povečanje sodelovanja med producenti v kulturi in gospodarstvom, vodil pa jo bo Boštjan Prijanovič, ustanovitelj BP Komunikacije in predsednik Slovenskega združenja oglaševalskih agencij.

Društvo Asociacija je pred dvema mesecema že organiziralo podobno delavnico, ki je bila namenjena izključno NVO v kulturi, zaključke pa si lahko preberete v Zasebno-vlaganje-v-središču-Kulturosfera.

Delavnice so brezplačne. Mesta so omejena.
Prijave zbiramo do četrtka, 20. avgusta do 12:00 na tjasa.pureber(at)asociacija.si

Dobrodošli.