Video posvetovalnica: Koronavirus in ustvarjalci No.8

VIDEOPOSVETOVALNICA: Koronavirus in ustvarjalci št. 8

Društvo Asociacija v sodelovanju s Centrom za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, vabi k udeležbi na video posvetovalnico z Juretom Novakom.15. oktobra je bil v Državnem zboru sprejet peti paket pomoči za omilitev in odpravo posledic COVID-19. Ukrepe, ki zadevajo KKI bomo obrazložili v novi jesenski video posvetovalnici, ki bo v sredo, 21. oktobra, ob 17:00.Ob tem vas pozivamo, da nam vnaprej pišete vprašanja na info@asociacija.si. V video odgovorih bomo naslovili vsa vprašanja na temo PKP 5, ki bodo prispela v nabiralnik do 12. ure v torek 20.10.2020.TERMIN: V sredo 21. oktober, s pričetkom ob 17:00.POVEZAVA: Video bo objavljen na Facebook Asociaciji (https://www.facebook.com/drustvoasociacija/).PREDAVATELJ: Jure Novak je avtor, režiser in performer. S (kulturnimi) politikami se ukvarja vsaj že desetletje, med drugim kot kolumnist, podpredsednik Društva gledaliških režiserjev, član komisij in dialoških skupin na Ministrstvu za kulturo in v okviru društva Asociacija.Vabljeni!Projekt Obveznosti, možnosti in priložnosti za ustvarjalce je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Objavil/a Društvo Asociacija dne Sreda, 21. oktober 2020

Društvo Asociacija v sodelovanju s Centrom za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, vabi k udeležbi na video posvetovalnico z Juretom Novakom.

15. oktobra je bil v Državnem zboru sprejet peti paket pomoči za omilitev in odpravo posledic COVID-19. Ukrepe, ki zadevajo KKI bomo obrazložili v  novi jesenski video posvetovalnici, ki bo v sredo, 21. oktobra, ob 17:00.

Ob tem vas pozivamo, da nam vnaprej pišete vprašanja na info@asociacija.si. V video odgovorih bomo naslovili vsa vprašanja na temo PKP 5, ki bodo prispela v nabiralnik do 12. ure v torek 20.10.2020.

TERMIN: V sredo 21. oktober, s pričetkom ob 17:00.

POVEZAVA: Video bo objavljen na Facebook Asociaciji (https://www.facebook.com/drustvoasociacija/).

PREDAVATELJ: Jure Novak je avtor, režiser in performer. S (kulturnimi) politikami se ukvarja vsaj že desetletje, med drugim kot kolumnist, podpredsednik Društva gledaliških režiserjev, član komisij in dialoških skupin na Ministrstvu za kulturo in v okviru društva Asociacija.

Vabljeni!

Projekt Obveznosti, možnosti in priložnosti za ustvarjalce je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Deli